Impakták podcast - I.

Joep Lange:

Ebola:

  • a NYTimes, a The Atlantic és a Foreign Policy összefoglalója a járvány eredetéről, illetve arról, hogy mennyire nehéz egyáltalán megértetni az emberekkel, milyen komoly veszélyben vannak. (Megj.: A technika ördöge miatt a podcast felvétele pár héttel korábban volt, ezért az alacsonyabb a beszélgetésben elhangzó ebola-elhalálozások száma, mint aktuálisan a valóságban.)
  • a Nature és Science (fizetős) összefoglalói, hogy miért nincs még megelőző orvosság illetve oltás ebolára.
  • a WHO nyilatkozata, hogy az eddig nem tesztelt oltásokat is bevethetik (illetve itt egy korábbi posztunk arról, miként is gyártják az egyik legismertebb oltóanyagot).
  • Tara Smith Aetiology blogja, ami az egyik legjobb forrása az ebolával kapcsolatos híreknek

Ferenci Tamás:

( A podcastet Varga Máté (CriticalBiomass) és Zsíros László Róbert (Szertár) készítette. Köszönet jár a podcast elkészítéséhez nyújtott segítségért a 444 szerkesztőségének, különösen Tamás Bence Gáspárnak, illetve a podcast szignálját készítő Tövisházi Ambrusnak. Ötleteket, kommenteket a impaktak_kukac_gmail.com-ra küldjetek.)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.